De nieuwe norm voor zorgeloos debiteurenbeheer

Befince biedt een flexibel assortiment credit management en cashflow oplossingen aan, waarbij klantrelatie en de reputatie van de onderneming centraal staan.
Dankzij onze oplossingen kunt u als ondernemer zich beter focussen op het ondernemen, op innovatie en op groei.

 

De voordelen van Befince

Verbetering van de cashflow

Befince ondersteunt bedrijven bij het effectief betaald krijgen van facturen. Zo zorgt Befince voor een optimaal inkomende cashflow en professionele processen.

Klantbeleving debiteuren

Befince maakt het mede mogelijk om de inkomende cashflow te maximaliseren zonder de relatie met uw klant te verstoren.

Kosten verlaging voor de klant

Na de periode van aanmanen en herinneren staan er altijd nog facturen open die betaald moeten worden en die kosten veel tijd, geld en energie om betaald te krijgen. Befince biedt intelligente tools en cashflow oplossingen die u als ondernemer aanzienlijk veel tijd, geld en energie kunnen besparen.

Het juiste inzicht en overzicht van de debiteurenportefeuille

De Cashflow Care software geeft een compleet inzicht in de debiteurenportefeuille. Vrijwel alle taken worden geautomatiseerd samengesteld zodat u precies weet met wie, wanneer en waarom u contact moet opnemen. Zo wordt u als ondernemer ontzorgd en kunt u zich focussen op zaken waar het om gaat; groeien, innoveren en plannen maken.

Kenniscentrum

De medewerkers van Befince zijn ervaren specialisten. Bij Befince komt alle kennis op het gebied van IT development, de debiteurenadministratie en het creditmanagement samen, zodat ook maatwerkoplossingen kunnen worden aangeboden die verder gaan dan alleen een perfect geautomatiseerd debiteurenbeheer.

Intelligent systeem

De intelligente Cashflow Care software van Befince automatiseert en digitaliseert het debiteurenbeheer. Zo is het mogelijk om werkprocessen efficiënt en effectief op elkaar aan laten sluiten.

Befince Totaalpakket

Befince biedt een full service creditmanagement totaalpakket aan om de cashflowpositie van uw klanten te optimaliseren.

Flexibele oplossingen

Voor de volledige ontzorging van het debiteurenbeheer kunt u besluiten dit geheel of gedeeltelijk uit handen te geven of u te laten ondersteunen middels de callsupport oplossing.

De kernwaarden van Befince

Efficiƫnt

De Cashflow Care software van Befince automatiseert, digitaliseert en structureert het debiteurenbeheer tot een klantvriendelijke goed geoliede cashflowmachine. Hierdoor sluiten werkprocessen en systemen naadloos op elkaar aan en worden daardoor efficiënter en effectiever dan voorheen.

Kwaliteit

Befince beschikt over een team van ervaren gekwalificeerde consultants en financiële en administratieve specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van debiteurenadministratie en creditmanagement. Tevens voldoet de Cashflow Care software van Befince aan de strengste beveiligingseisen.

Flexibel

Befince biedt een breed en flexibel assortiment creditmanagement - en cashflow oplossingen aan. Afhankelijk van uw wensen kunnen diensten separaat of samengesteld worden afgenomen. Zo kan bijvoorbeeld het debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk uit handen worden geven.

Meer weten over onze software voor debiteurenbeheer?

screenshot befince